maanantai 23. tammikuuta 2012

Nappikorviksia ja villasukkia



Hejssan taas!

Joskus miljoona vuotta sitten tein itselleni nappipipon, jossa perusmustaan tyköistuvaan joustinneulepipoon ompelin yhdelle "kulmalle" värikkäitä nappeja koristeeksi. Kontrasti oli eittämättä aika hieno! Valitettavasti piposta tuli aikaa myöten liian kittana, ja nyt olisi taas suunnitelmissa tehdä uusi ja entistä ehompi... Tällä kertaa näpräilin napeista kuitenkin sunnuntai-iltani iloksi muutamat nappikorvikset. Ei ollut hankala tehdä, pikaliimalla vain korviksen taustaan nappi kiinni ja hyvin pysyy! Osan napeista löysin taas omista laatikkokätköistäni, ja sen lisäksi kävin äidin nappilaatikolla. Siellä romeltaessa melkein hulluus iski, kun oli niin paljon mitä kauniimman värisiä ja -näköisiä erilaisia nappeja! Aaaah...


Tästä lähdettiin liikkeelle!
(kuvat saa suuremmiksi klikkaamalla)





Ja tällaisia niistä tuli! 


Pinkit pikkunapit, nämä ovat yhdet suosikeistani kauniin värin takia

Mustat perusnapit tilanteeseen kuin tilanteeseen (:

Luonnonvalkoiset hieman isommat korvikset, näissäkin mielettömän kaunis väri

Tyylikkäät metallinharmaat. Yllätin itseni ja sain sisällytettyä kuvaan tuon hienon "vivahdesävyn", mikä näissä napeissa oli, katso kuva myös alempaa. 

Tässä myös yhdet suosikkini, kivat lämpimän retroruskeat. Nämäkin hauskat siksi, että sisältävät selkeästi erilaisia värisävyjä. 

Lohenpunaiset! Yleensä en lohenpunaisesta väristä pidä, eikä minulla ole mitään sen värisiä vaatteita, mutta näihin jostain syystä ihastuin...

Keltaiset nappikorvikset oli jo inspiraation iskiessä sellainen must have -juttu, mutta jostain syystä lopputulos ei kuitenkaan vastannut odotuksiani.. Lievä pettymys, vaikka ihan sievät ovatkin.


Semmoista tällä kertaa, lopuksi vielä muutama kuva tänään valmistuneista tiikerivillasukista. Sukat tosiaan tulivat sille toiselle puoliskolleni, jolla on jo (myöskin miljoona vuotta vanha) "samaa sarjaa" oleva pipo. Pipolle tuli nyt siis kaverit, varsi hieman pidempi, tavallista 2o 2n -joustinta (ite tykkään pidemmästä varresta, että lämmittää nilkkoja kunnolla), kantapohja vahvistettua neulosta ja tuo kärkikavennus... älkää edes kysykö, joku oma innovatiivinen viritelmäni.
Lanka tosiaan mustaa ja oranssia tuplana neulottua seiskaveikkaa, mustan kaverina joku musta-sini-harmaa jämälanka, mahdollisesti myös seitsemää veljestä.






































Ei kommentteja:

Lähetä kommentti